Kermaisia fileesuikaleita ja pastaa
500 g naudan fileesuikaleita
200 g tuoreita herkkusieniä
1 tl Chef Wotkin’s tulista sinappia
½ tl jauhettua inkivääriä
1 tl omenaviinietikkaa
2 dl kuohukermaa
1 dl tuoretta basilikaa silputtuna
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
voita paistamiseen
1. Viipaloi tuoreet herkkusienet ja suikaloi basilikanlehdet.
2. Laita voi kuumalle paistinpannulle ja paista fileesuikaleet kauniin ruskeiksi.
3. Lisää sekaan herkkusienet, inkivääri, mustapippuri ja suola. Paista hetki ja lisää omenaviinietikka, sinappi sekä kerma.
4. Viimeistele kastike tuoreella basilikalla, tarkista maku.
Tarjoa kermainen fileesuikalekastike keitetyn esim. fusillipastan ja paahtoleipäkolmioiden kanssa.
Reseptin on laatinut Chef Wotkin’s keittiömestari Vesa Waskinen